Další způsoby užívání nikotinu


Žvýkací sáčky

Na úvod je rozhodně dobré opětovně zmínit, že nikotin je návyková látka, na které rychle vzniká závislost. Je to dáno tím, že navozuje pocit štěstí a uvolněnosti, takže po něm mnoho lidí sahá, aby třeba odbourali stres z práce. To je účinek pozitivní, ovšem stojí za ním další řada účinků negativních. Když jej třeba užíváme v podobě cigaret, tak se při kouření uvolňuje celá řada škodlivých látek a ty přímo vdechujeme do plic. Dále třeba ovlivňuje pozornost a učení. Co se týče kouření, tak lze jít i jinou cestou a vyhnout se alespoň škodlivinám vznikajícím při hoření.

ochrana plic

Lze se tomu snadno vyhnout užíváním nikotinových sáčků, které se pouze žvýkají, takže poškození plic není problém. Zároveň ani nesmrdí, proto nemusí vůbec nikdo vědět, zda něco takového užíváte a klidně si je můžete vzít na místo, kde je kouření zakázáno. Zároveň Vám tyto sáčky mohou pomoci přestat kouřit, protože přesně víte, kolik je v jednom sáčku nikotinu, proto lze kontrolovaně sledovat dávku.

Elektronická cigareta

Řada lidí ráda v ruce drží cigaretu a postupně si z ní popotahují. Je to pro ně určitý druh relaxu, kterého se nechtějí vzdát. Pro takový případ je tu možnost přejít z cigarety klasické na elektronické provedení, protože zde vzniká také méně škodlivin. Navíc to má určité benefity, protože si do ní můžete pořídit jakoukoliv příchuť a tu si parádně vychutnat.

elektronická cigareta

Vydrží násobně déle než cigareta běžná, akorát si to chce pohlídat čas kouření, abyste neměli příliš velkou dávku nikotinu. Jestliže chcete s tímto typem kouření začít, tak je vhodné investovat do kvalitního zařízení, protože to Vám vydrží opravdu dlouho, jestliže dodržíte správné kroky údržby. Jestliže si chcete sehnat kvalitní zařízení, tak se můžete podívat na Voopoo. Rozhodně se vyplatí jít do zařízení s větší kapacitou baterie, protože jej nebude muset tak často dobíjet, což je o starost méně. Řada zařízení má chytrý displej, která zobrazuje údaje jako počet potahů http://www.slevosvatba.cz/sleva/svatebni-agent_potahy/ a kapacitu baterie.