Vodní dýmka


Pokud jste vodnici nikdy neviděli, tak vám jistě trošku pomůže ilustrativní fotografie na obrázcích níže. Vězte, že je to věcička skládající se z několika součástí. Tou největší je právě nádoba, ve které je voda. Proto se tomu celému říká vodní dýmka. Právě přes tuto vodu je prohnán kouř z tabáku, který je umístěn nahoře na celém zařízení a je zapálen. Z nádoby vede jedna nebo více hadic, ze kterých se potahuje právě onen tabákový kouř. Všeobecně se tvrdí, že když se ochladí je lepší jak na chuť, tak i na vůni.

obchod s vodnicemi

Je snad každému jasné, že kouření je víceméně obřad a netrvá pět minut. Jedno posezení trvá nejméně půl hodiny, ale většinou i déle. Kuřáci potahují a vychutnávají si jak tak, tak ty chvilky pohody. Vodnice jako relaxační nástroj je naprosto perfektní věcička, i když se musí připustit, že ne zrovna zdravá. I když se de fakto toho tabáku jako takového zase nevykouří tolik. Je ho v dávce zhruba něco kolem třiceti procent a zbytek tvoří nějaký rostlinná melasa, můžeme-li to tak nazvat.

Když se to vezme kolem a kolem, tabáky do vodní dýmky mohou tedy mít jak různé příchutě a také i různé vůně. Ty základní se dělí do tří skupin, té nejsilnější, střední a nejslabší. To ovšem mimo černého tabáku, protože toho je velká spousta druhů. Ten se prostě neřadí nikam.

obchod s vodnicemi

Spousta lidí se ptá, kdeže se dá takový tabák koupit. Já je ujišťuji, že u řezníka asi těžko. Taktéž v elektro prodejně by asi vznikl při pokusu o nákup drobný problém. Takže je třeba vyhledat nějakou prodejnou zvanou shisárium a tam si vybrat dle libosti. Vy však nikam nemusíte chodit, protože si tento tabák objednáte přímo zde, a to bez rizika, že koupíte nějakou sníženou kvalitu.

Nuže, klikněte na odkaz, který vidíte o něco výše, zhruba uprostřed článku, a to vás přenese do žádané prodejny. Zde si můžete vybírat pěkně v pohodě domova.