Pokaždé je to něco jiného


To je všeobecně známo, že se různé opravy těchto starších domů neustále jejich majitelům nabízejí. Ale někomu to nevadí. Mnozí z nás dávají totiž přednost klasice. To znamená zděnému domu, staršímu, který může mít i své kouzlo. Například vikýře ve střeše, mohutné schodiště, zděná veranda a podobné stavební doplňky. Ale pokud chcete dům nový a rychle postavený, můžete se obrátit na stavební společnosti, které budují dřevostavby. Jak tady název napovídá, jedná se o domy ze dřeva. Takové domy jsou oproti klasickým domům postavené nejen rychle, ale také se zde počítá s tím, že tyto domy mají nízké náklady na svůj provoz.

ještě nový dům

To vlastně znamená, že ušetříte ty velmi drahé energie, které jsou v současné době na vysoké cenové relaci. Takže se pomalu rozhodujete, kterou stavební společnost oslovit. A co tak například společnost dřevostavby Ostrava. Zde vám odborní pracovníci nabídnou moderní technologii stavby vašeho nového rodinného domu. Jejich používané technologie splňují požadavky nejen energetických náročností budov, ale také zde máte možnosti si navrhnout po konzultaci s odborníky vnitřní rozmístění interiéru. Ano, to je velmi důležité, každý člen vaší rodiny chce přece mít svůj koutek pro sebe.

kdo mi dům postaví

To by právě v klasickém zděném starším domě nešlo. Jedině bourat příčky, a to může být i nebezpečné. Proč? Kvůli statice stavby, její porušení při neodborném vybourání příček je velmi nebezpečné. Pokud se jedná o stavební technologie, tak tyto nové domy jsou budované buď pomocí sendvičové sloupkové konstrukce, která je skládaná, nebo z masívních dřevěných panelů. Tady vám školení a zkušení zaměstnanci ochotně poradí, vy jen přednesete své požadavky. Takže pokud si pro své rodinné bydlení nechcete koupi starší dům a postupně ho rekonstruovat, nebo stavět klasický zděný dům, máte možnost mít dům nový, označovaný jako dřevostavba, který bude vybudován podle vašich potřeb a představ.